• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Een pluim voor de chef

wild gevogelte en vlees
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

5,45

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Een pluim voor de chef
Een pluim voor de chef
Als nieuw
5,45
ISBN
9789058563200
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Stichting Kunstboek
Jaar van uitgifte
2009
Aantal pagina’s
118

Waar gaat het over?

Een pluim voor de chef. Wild, gevogelte en vlees vormt de vierde etappe in de gastronomische ontdekkingstocht met Hotelschool Spermalie, waarbij het thema van de culinaire verfijning verder wordt uitgewerkt. Vijfentwintig overheerlijke bereidingen deels met de nieuwste technieken, deels op klassieke wijze, worden stap voor stap haarfijn uit de doeken gedaan. Van het vacuüm garen van een hoeveduif tot het traditionele konfijten van een eendenbil. Die doeboek bevat een schat aan vakkennis en tips en is een waar festijn voor carnivoren en wildfanaten. Staan op het menu: hazenrug, hazenpeper, hertenkalf, everzwijn, Bressekip, eend, parelhoen, duif, fazant, patrijs, kwartel, maar evenzeer melklam, speenvarken, lamszadel, Iberico, ossenhaas, zwezeriken en nog zoveel meer... Een niet te missen receptenboek voor het wildseizoen, het eindejaar en andere feestelijke gelegenheden!
Lees verder

Recensies

0 recensies

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

Anderen bekeken ook

Willem Asaert
Maison Bru
5,45
J. van Hemeledonck
Sterrenchefs Van Bij Ons
5,85
Jérome Dumoulin, Nicolas Le Bec
Exquise
5,65
5,80
sorry, niet op voorraad