Slide background
only $499
Sample price
Slide background
only $1299
Sample price
Slide background
only $199
Sample price

Boekenbalie is gespecialiseerd in het inkopen en verkopen van nieuwe en tweedehands boeken. Daarnaast heeft Boekenbalie een app ontwikkeld waarmee het heel gemakkelijk is om tweedehands boeken te verkopen. Meer weten..?

klsjdajsdhaksjdhasj

EEN KLEINE GESCHIEDENIS

Het begon in 2011 toen Gijs Kaaijk zijn overvolle boekenkast aan een grondige inspectie onderwierp. Om ruimte te creëren besloot hij het teveel aan boeken online aan te bieden. Eenmaal klaar met zijn eigen boekenkast kon hij de verleiding niet weerstaan om andere kasten te inspecteren en daar de verkoopbare boeken uit te te vissen. Voor hij het wist ontstond er een heuse boekwinkel.

Inmiddels heeft Gijs enkele jaren ervaring en kent hij de boekenmarkt op zijn duimpje. Boekenbalie is uitgegroeid van een bedrijf dat hij vanuit zijn royale werkruimte aan huis runde, tot een serieuze onderneming een bedrijfspand in Rotterdam. Levi plaatst dagelijks alle boeken in de voorraad en zorgt ervoor dat de koerier elke dag de bestellingen op tijd kan meenemen. Daarnaast werkt er op de achtergrond een klein team van professionals samen om ervoor te zorgen dat de website altijd beschikbaar is en dat de Boekenbalie-app is voorzien van de meest actuele gegevens. 

DE BOEKENBALIE APP

Wij bieden een handige en unieke app waarmee je slim en snel boeken kunt verkopen. Daar zijn we zelf heel trots op, maar het mooiste is dat het hiermee eindelijk mogelijk is geworden om binnen een mum van tijd een groot aantal tweedehands boeken te verkopen. Iedereen kan de app gebruiken, van student tot ondernemer. 

ONZE DRIJFVEER

Tweedehandsboeken, wat doe je ermee? Weggooien is zonde en het liefst vind je voor je boeken een goede nieuwe bestemming. Terloops vraag je wat mensen of ze interesse hebben in jouw verzameling en je slijt her en der een boek maar uiteindelijk blijft je nog altijd met een heleboel boeken zitten. Het weggooien van je boeken is echt zonde, dat vinden wij ook. Het zelf verkopen van je boeken brengt eveneens veel handelingen met zich mee en het is niet altijd even gemakkelijk om in te schatten of je boeken nog een goede waarde hebben.

Wij vinden dan ook net als jij dat waardevolle boeken een goed tweede leven horen te krijgen. Zonder ingewikkelde handelingen kun je bij ons in één klap al je boeken verkopen. Samen zorgen we ervoor dat je boeken een goed tweede leven krijgen en jij ontvangt hiervoor een leuk bedrag op je rekening.