• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Roman Cookery

Recipes and History
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
nog 1 op voorraad

13,20

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Roman Cookery
Roman Cookery
Als nieuw
13,20
ISBN
9781850748700
Bindwijze
Hardcover
Taal
Engels
Uitgeverij
Historic England
Jaar van uitgifte
2004
Aantal pagina’s
96

Waar gaat het over?

When the Romans invaded Britain in AD43 they introduced many items into the nation's diet which are still in common use today. As a result, it is possible to reproduce some of the popular dishes they enjoyed and this book includes over 30 such recipes including Meat Pieces a la Apicus, Sweet Wine Cakes, Milk-fed Snails and Patina of Elderberries. Perhaps the main difference in diet between then and now is the Romans great fondness for a strong-smelling sauce made from the entrails of fish which was used extensively in both sweet and savoury dishes! As well as the many interesting recipes, the book also explains the history of the Roman occupation of Britain and is beautifully illustrated with full colour and black & white photographs. It also reveals how the Romans cooked and served their food and just what a Roman banquet was like.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

Anderen bekeken ook

Trish Deseine, Trish Deseine
Real Life Cooking
14,90
Maggie Black
Medieval Cookery
sorry, niet op voorraad