• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Sauzen

hartig en zoet
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
nog 1 op voorraad

67,65

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Sauzen
Sauzen
Beetje gebruikt
67,65
ISBN
9789059564923
Bindwijze
Hardcover
Taal
Overig
Uitgeverij
Fontaine Uitgevers B.V.
Jaar van uitgifte
2013
Aantal pagina’s
304

Waar gaat het over?

Sauzen hebben in de keuken altijd een belangrijke rol gespeeld. Ze verhogen de smaak van vele gerechten, zorgen voor smaaknuances en brengen gerechten tot nieuwe hoogten. Michel Roux wordt als de meester gezien op het gebied van sauzen. Zijn originele boek Sauzen, dat ruim tien jaar geleden verscheen, wordt als een klassiek werk beschouwd. In deze herziene, handzame editie kijkt Michel met een frisse blik naar zijn recepten. Hij geeft klassiekers uit zijn oorspronkelijke boek een moderne draai en zorgt voor een reeks verrukkelijke nieuwe recepten, die gemakkelijk te maken en speciaal ontworpen zijn om bij de moderne frissere en lichtere gerechten te passen. Deze schitterende collectie omvat meer dan 200 creatieve recepten die bij alle soorten gerechten passen - licht en verfijnd, simpel en complex, zoet en hartig. De technieken zijn duidelijk beschreven en door het hele boek van duidelijke foto's voorzien. Sauzen wordt met zijn frisse, moderne benadering en prachtige fotografie beslist een nieuwe klassieker. Michel Roux heeft 24 jaar lang drie Michelinsterren behouden voor The Waterside Inn, zijn befaamde restaurant in Bray waar nu zijn zoon Alain de scepter zwaait. Hij begon zijn bijzonder succesvolle carrière door samen met zijn broer Albert hun eerste restaurant Le Gavroche in Londen te openen. Michel Roux kreeg talloze andere culinaire onderscheidingen en ontving in 2002 de OBE (Order of the British Empire) en werd in 2004 Chevalier de la Légion d'Honneur. Hij verschijnt regelmatig op tv en schreef verschillende succesvolle boeken, waaronder Het Ei (2005) en Taarten, soezen, pasteien in 2008. Dit laatste werd bekroond met een André Simon Award (2008). Zijn originele boek Sauzen (1996) won de Glenfiddich Visual Award en er werden meer dan 300.000 exemplaren verkocht.
Lees verder

Andere uitgaves

Er is een alternatieve uitgave beschikbaar van dit boek

Michel Roux
Sauzen
30,50

Recensies

0 recensies

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

Anderen bekeken ook

Mirjam Oldenhave
Mees Kees Op de planken
9,30
Michel Roux
Sauzen
59,90
Paul Gayler
Sauzenboek
39,35
Robert Kranenborg, Pieter J. Bogaers
De Keuken Van Kranenborg
10,10
sorry, niet op voorraad